Provozní doba od 07:30 - 16:00

Anténa střešní, 36 cm, 40222

Kód: 081-0204
Neohodnoceno
Značka: LAMPA (ITALY)
221 Kč / ks 183 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
23.9.2024
Možnosti doručení
Střešní anténa

Detailní informace

Detailní popis produktu

Univerzální, nastavitelný úhel sklonu 0 - 50 stupňů
délka kabelu 200 cm
délka antény 36 cm
základna o průměru 8 mm
kapacita 80pf + - 10 %

Univerzální střešní anténa s náklonem 0-50°, 40222
kapacita 80pf + - 10%, délka antény 36 cm, délka kabelu 200 cm
1. Před montáží se ujistěte, že pod střešním panelem je dostatečný prostor pro uložení montážní matice, šroubu a kabelu antény. Pokud stávající anténní kabel není dostatečně dlouhý, aby se dostal k rozhlasové stanici, je třeba použít vysoce kvalitní anténní prodlužovací kabel. V žádném případě nesmí být prodlužovací kabel zkracován a prodloužen, protože to bude mít negativní vliv na výkon antény.
2. Měli byste dbát na to, aby nedošlo k "klepání" antény. Tam kde vedení prochází kovem, použijte gumovou průchodku, aby nedošlo k odkapávání vnějšího krytu antény proti kovovému vozu. Získejte přístup do vnitřního prostoru střechy vozidla tím, že odstraníte: A) střešní obložení, B) vnitřní světlo, C) vnitřní zpětné zrcátko. V některých případech není třeba tyto kroky použít. Umístěte anténu do střední polohy v horní části střešní části. Vyvrtejte otvory o průměru 8 mm skrz střechu, dbejte na to, aby nedošlo k poškození vnitřního obložení a / nebo jakéhokoli drátu, který může být v těsné blízkosti.
3. Odstraňte veškeré nečistoty a nátěry v oblasti, které obklopují otvor, aby byl zajištěn dobrý elektrický kontakt mezi uzemňovací podložkou a odhaleným kovem, který obklopuje otvor na vnitřní straně střechy. Abyste zabránili rzi a zajistili v tomto okamžiku dobrý kontakt s uzemněním, doporučuje se pokrýt kovový povrch mastnotou.
4. Nasaďte anténu na střechu a připojte kabel k montážnímu šroubu antény, což zajistí, aby zemnící podložka na anténě byla výš než kovová část auta. Veďte kabel antény podél vnitřního prostoru střešní části a dolů po obložení sloupku dveří k rádiovému vysílacímu kabelu. Anténní kabel veďte, pokud je to možné, co nejdále od části zážehového systému, stěračů nebo topení a přidružených vodičů, aby se minimalizovala možnost rušení. Po opětovném namontování všech součástí interiéru je instalace antény dokončena.

Doplňkové parametry

Kategorie: Antény
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.19 kg
EAN: 8000692402221

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: