Provozní doba od 07:30 - 16:00

Ruční přečerpávací pumpička s hadičkou, délka 180cm 1,5L/min, 559100

Kód: 071-0116
Neohodnoceno
105 Kč / ks 87 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
24.9.2024
Možnosti doručení
Přečerpávač ALCA 559100

Detailní informace

Detailní popis produktu

- Odolné dopravní čerpadlo pro paliva, oleje a kapaliny bez obsahu kyselin
- S vysoce kvalitními pryžovými měchy
- Flexibilní PVC hadice cca. 1,8 m dlouhé
-Přibl. 1,5 l/min.

Všestranné alca® SiphonPump je základním automobilovým příslušenstvím pro každého majitele vozidla, které vyniká jak při skladování a servisu, tak i v aplikacích čerpadel a sifonových čerpadel. Toto odolné přečerpávací čerpadlo je skvělé pro paliva, oleje a kapaliny bez kyselin, takže je praktickým a užitečným doplňkem do vaší dílny nebo garáže.

Čerpadlo alca® SiphonPump, vyrobené z vysoce kvalitního pryžového měchu, zaručuje odolnost a spolehlivost a zároveň nabízí snadnou manipulaci a efektivní přenosový výkon. Flexibilní PVC hadice, která je cca. Délka 1,8 m, umožňuje pohodlné použití a snadný přístup k různým kontejnerům nebo nádržím vozidel.

S působivým průtokem přibližně 1,5 litru za minutu si můžete být jisti, že alca® SiphonPump splní vaše požadavky na přečerpávání rychle a efektivně – ideální řešení pro každého, kdo potřebuje pravidelně přečerpávat nebo přečerpávat tekutiny.

1 sifonové čerpadlo 1 hadice

Přečerpávač má snadné použití - jeden konec hadice ponořte do přečerpávané kapaliny, prstem utěsněte druhou část hadice a 3 - 5x zapumpujte gumovým balónkem. Uvolněte prst a nechte kapalinu samospádem vytékat do cílové nádoby. Aby mohla kapalina téct samospádem, musí být cílová nádoba umístěna níže, než nádoba zdrojová.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přečerpávací hadice
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.23 kg
EAN: 4028224559100

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: